26 de Octubre 2004

Afters Barcelona - Carta i confirmació

Confirmada la convocatoria de concentració pro-afters per la matinada del 31/10 al 1/11, Castanyada, a les 6:30 del matí a la plaça Universitat de Barcelona.

A continuació el text que s'ha d'enviar a la direcció de correu dgje.interior@gencat.net , de Xavier Guitart responsable del tancament i (esperem!) regulació dels afters. Apunteu les vostres dades personals al final. Reenvieu a tots els vostres contactes. Gracies a tots!!!

--------------------------------

El sotasignant, major d’edat i usuari de discoteques diürnes, conegudes col·loquialment com a "afterhours", manifesta al senyor Xavier Guitart i Domènech, director general de Joc i Espectacles, Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, el seu suport a la normativa que reguli el funcionament dels locals citats anteriorment. Aquesta normativa haurà de garantir els drets constitucionals: de reunió en les citades discoteques diürnes, a la lliure expressió dels sentiments a través de la música i el ball en aquests locals, i el dret a la salut, que es tradueix en la possibilitat d’escollir dormir de nit i ballar de dia, disponibilitat d’accés a informació per a la reducció de riscos sobre la salut, i disponibilitat de serveis sanitaris adequats. Per tot això, el sotasignant sol·licita la immediata reobertura de les mateixes, com a pas previ de la seva propera i definitiva regulació atenent a la salvaguarda dels drets fonamentals citats anteriorment.

Nom complet –

DNI –

Data de naixement –

Població de residència –

--------------------------------

Pot ser que el mail estigui ple ja, si es així no es rebran, en uns dies buidaran la compta i es podra enviar!! GRACIES!!!

Souvenir - mític after de matinee group
Escrit per Zaka a les 26 de Octubre 2004 a las 02:50 PM | TrackBack
Comentaris
Escriure un comentari









¿Recordar informació personal?