18 de Abril 2004

Monegros Desert Festival

Ja té data oficial el MONEGROS DESERT FESTIVAL 17 de juliol, bé de fet també el 18 perque s'allarga bastant el festival...

Si vols mes infoemació pots mirar www.monegrosfestival.com

Les entrades ja estan a la venta desde el 15 d'abril... si vols comprar-les per internet visita aquesta web. AH, són 45 eurus i a taquilla en seran 50, però qui la compri ara li regalen el triple CD recopilatori de l'any passat. :D

DEMWO EL 18 ÉS EL TEU CUMPLE... MONEGROS? O_O

Escrit per Zaka a les 4:34 PM | Comentaris (0)

17 de Abril 2004

Així sona el nou disc de Miss Kittin

No sona a papilla, ni a palles mentals, però tampoc sona al que ens te acostumats Miss Kittin. La mussa del nou electropop ja té el seu nou album acabat i llest, a la espera de ser editat el pròxim mes de maig -s'ha d'esperar, nanus-, però hi ha qui ja té un abans i informa sobre el contingut real de aquest "I.Comm" que editarà el segell Mute. Aquí trobarem una Miss Kittin més "rockera", menys fàcil en les estructures dels temes –també diferent perquè, s'ha de recordar, els temes que habia fet abans sempre eren amb colaboracio d'algú, principalment The Hacker, pero tambié Golden Boy, Antonelli Electr o Felix da Housecat– i una mica més sorollosa que de cosum. "I.Comm” és una especie de batut amb guitarres, línies sintèticas electro, crits i cançons seques, amb moments techno, booty (a un tema apareix L.A. Williams), electroclash i fins i tot punk digital. Un disc, en definitiva, ideal per les revistes de tendencies. Diuen que en directe va amb una banda de "tropecientos" músics i que "rockegen". Doncs s'haurà de veure, no? Algun festival se la demana?

Font: www.f135.com

Escrit per Zaka a les 12:54 PM | Comentaris (1)

12 de Abril 2004

Gran festa!

Per ser la primera no podiem demanar més, la gent del poble va respondre i va venir a l'escorxador, tard però va venir, si hagues vingut gent de fora, emplenem el local, jeje!

Tot i el problema de ultima hora amb els vinils i uns conectors que varem poder solucionar (gracies Oscar Torres), va funcionar tot molt bé! Aixis que només donar les gracies els que varem star treballant, Marta Alomar, Marta de Madrid (encantat de coneixet), Joan Anglada, Sergio Martinez, Joan Garcia, Nele (per els cartells), Ivan Castells i a mi mateix... tb a l'ajuntament per el seu suport (especialment a l'Albert Roqué) i a la Veu de Sant Joan (Joan Quintana) i com no a tota la gent que va venir a l'escorxador... GRACIES!

Esperem doncs q aviat es repeteixi, i amb l'experiencia poder-ho fer encara millor... i així fer poble!

(només van faltar les fotos, sens va pasar per alt! perdó!)

Cartell provisional

Cartell final

Escrit per Zaka a les 2:35 PM | Comentaris (2)

1 de Abril 2004

Festa Techno-House!

Dissabte 10 d'Abril a l'Escorxador... (darrera del pabelló municipal de Sant Joan de les Abadesses), Festa Techno-House a carrec de Vanguard Club, conmemorant el 20è aniversari de La Veu de Sant Joan! No hi podeu faltar!

Mes endevant donarem més informació, GRACIES!

Escrit per Zaka a les 6:04 PM | Comentaris (0)